Welkom bij HARA fit & fun

Fitness en Cardio Fitness onder deskundige begeleiding en een uitgebreid aanbod Groepslessen door goed opgeleide enthousiaste docenten vindt je bij Hara fit & fun in Nijmegen!

De meeste groepslessen worden free style gegeven. Bekijk ons uitgebreide lesprogramma met PILOXING, ZUMBA, RESISTANCE FIT, INCYCLING en nog vele andere groepslessen.

Bij HARA fit & fun kun je veilig en verantwoord sporten om met veel plezier fit te worden of te blijven. Gezondheid en beweging zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom is in het logo het middelpunt van de energie, de buik, HARA, vervat in een samenspel van bewegingen.

Sporten is vooral fun en ontspanning. Voor jong en oud, dus zeker ook voor jou!
Lid worden

Lesrooster

Neem contact op
Meijhorst 60-02
6537 KT Nijmegen
T 024 - 34 34 530
E

Openingstijden
ma 08.00u-22.00u
di 08.00u-22.00u
wo 08.00u-22.00u
do 08.00u-22.00u
vr 08.00u-22.00u
za 09.00u-14.00u
zo 09.00u-14.00u

Team

We zien je graag
bij Hara Fit & Fun!
 

NIEUWSBERICHTEN

INCASSO April
25-03-2020
Belangrijke mededeling:

Door dat de incasso van abonnementsgelden plaats vindt door een geautomatiseerd systeem zijn de contributies voor de maand april vandaag geïncasseerd. Wij willen al onze leden vriendelijk verzoeken de geïnde bedragen niet  te storneren.

Omdat sporten in het sportcentrum nu niet mogelijk is zullen wij de abonnementen voor de maand april bevriezen. De vandaag geïncasseerde abonnementsgelden voor de maand april zullen worden doorgeschoven naar de maand mei. Voor de maand mei zullen wij geen abonnementsgelden incasseren.  

Wij zijn drukdoende om onze leden verdere vervangende producten te kunnen bieden, aanvullend aan de al via Facebook verspreide oefeningen, waardoor tijdens deze barre tijden de conditie optimaal kan worden bijgehouden.

Wij rekenen op jullie aller medewerking en hopen jullie na de hopelijk snel te realiseren overwinning op het CORONA-virus weer in os sportcentrum te mogen begroeten in goede gezondheid,

Wij wensen jullie en jullie families sterkte in deze barre tijd.

Directie Hara Fit& Fun
 
Sluiting vanwege CORONAVIRUS
15-03-2020

HARA FIT & FUN moet vanwege de aangescherpte richtlijnen van het RIVM en de mededelingen van de regering ons sportcentrum met ingang van vandaag 15 maart haar deuren tijdelijk sluiten.
Dit betekent dat geen enkele door het sportcentrum georganiseerde activiteiten zullen doorgaan en onze accommodatie gesloten is ook voor in ons sportcentrum gevestigde sportverenigingen.
Het sluiten van ons sportcebtrum en het opschorten van de activiteiten geldt tot en met tenminste 6 april 2020.

Wij realiseren ons goed dat deze maatregel tot teleurstelling kan leiden. Wij rekenen echter op jullie begrip voor deze uitzonderlijke situatie.

verantwoord, veilig én comfortabel

Bij HARA fit & fun wordt je deskundig begeleid door gediplomeerde medewerkers. Dat is niet alleen veilig, verantwoord en comfortabel, maar bovendien haal je daarmee het beste in jezelf naar boven. Na alle inspanningen zijn er bij HARA fit & fun verschillende mogelijkheden voor ontspanning.

Op het dakterras kun je heerlijk relaxen onder het genot van een drankje.
Uiteraard is het sportcentrum rookvrij. Er is een massagestoel waar je al vanaf één Euro een ontspannende afsluiting kunt krijgen. Er zijn vier zonnecabines, met voor elk huidtype geschikte apparatuur. Onze Infrarood Sauna cabine is een weldaad voor het lichaam. Op afspraak staat onze masseuse met ontspannende massagetechnieken voor u klaar. Ook een bezoek aan diëtistenpraktijk Noer behoort tot de mogelijkheden.
"Door de motivatie van begeleiders én mede-sporters houd ik het zeker vol!
Bedankt voor
de goede adviezen."
 
 

Erkend leerbedrijf

HARA fit & fun is een erkend leerbedrijf.
Klik op www.kenwerk.nl om meer te weten te komen.