Cardio Fitness en Fitness

Een betere conditie onder deskundige begeleiding

In onze Fitness en Cardio Fitness ruimtes tref je een uitgebreid en uitgebalanceerd aanbod aan van apparaten en trainingsmogelijkheden.

Onze op de gezonde ontwikkeling van kracht gerichte apparatuur is voornamelijk van het merk Technogym, de marktleider op het gebied van fitnessapparatuur. Op het vlak van Cardio Fitness beschikken wij over een brede sortering apparaten van meerdere topmerken.

De keuze van onze toestellen is met zorg gebeurd. De opstelling is zodanig gekozen, dat het mogelijk is voor iedereen een training op maat te verzorgen, zonder dat daarbij sprake zal zijn van lange wachttijden.

We zijn uiteraard in staat om trainingen te verzorgen voor de geoefende sporters, maar wij kunnen ook voor de gezelligheidssporter een aangename en toch effectieve training samenstellen.
Mede door inschakeling van fysiotherapeutische begeleiding zijn we in staat om ook de meer specialistische trainingen te verzorgen zoals blessure preventieprogramma's, seniorentrainingen en arbeid reïntegratietrainingen.

Tijdens alle trainingen wordt je bijgestaan door gediplomeerde instructeurs. Mocht je vragen hebben over een training of trainingswijze, schroom dan niet om een van onze enthousiaste medewerkers er naar te vragen, daar zijn ze voor. 

Vrij trainen zonder toezicht van een bekwame instructeur vinden wij onverantwoord, vandaar onze continue begeleiding in de fitness en cardio-fitness ruimtes.

 

Intake

Als je je inschrijft als lid van HARA fit & fun, wordt er een afspraak met je gemaakt voor een Intake. 
Deze Intake bevat naast een opname van persoonsgegevens en persoonlijke doelstellingen een eerste persoonlijke les onder direct toezicht en intensieve begeleiding van de instructeur/instructrice. Samen met hem of haar neem je zowel de bediening als de werking van de toestellen door.

Aan de hand van de mogelijkheden en wensen, wordt rekening houdend met je persoonlijke trainingsdoelen een trainingsprogramma op maat gemaakt. Dat schema is in de eerste weken de leidraad voor de verdere trainingen.

Afhankelijk van eerdere ervaring met fitness of cardio fitness kan de intake variëren van een half uur tot anderhalf uur.

Vergeet niet je sportkleding, sportschoenen en handdoek mee te brengen, want ook bij de intake ben je immers direct al aan het sporten. 
Vergeet ook niet dat voldoende vochtopname tijdens de trainingen een must is.