Nieuws, ervaringen en vacatures

Hier vind je laatste nieuwtjes van HARA fit & fun! Je kunt er ook ervaringen nalezen van onze tevreden klanten, of misschien heb je wel interesse in onze vacatures?

Nieuws

Het jongste nieuws van HARA fit & fun...
Rooster aanpassing n.a.v. Corona Maatregelen
29-11-2021
Beste leden,
 
Vanwege de nieuwe maatregelen van de overheid hanteren wij tot en met 19 december een aangepast rooster.
 
We begrijpen dat dit heel vervelend is en dat wij weer een enorme beroep doen op jullie flexibiliteit. Toch zijn we blij dat we open mogen blijven en dat jullie kunnen komen sporten
 
Doordeweeks moeten wij om 17:00 uur onze deuren sluiten.
We hebben daarom besloten om onze openingstijden in het weekend te verruimen -en we hebben extra lessen op het rooster gezet.
 
Aangepaste openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 08:00 - 17:00 uur
 
Zaterdag en zondag  09:00 - 14:00 uur
 
Bijgevoegd een compleet overzicht van het extra lesaanbod.
 
Wij bedanken jullie voor het begrip en zien graag dat jullie gezond blijven.
 
Team Hara Fit & Fun
 
 
AANGEPAST LESROOSTER i.v.m. CORONABEPERKING
TIJD MAANDAG DOCENT
     
08.00-17.00 Fitness met begeleiding  
     
09.00-09.50 BBB Combi Aziz
09.00-09.50 Seniorenfit Veronique
09.15-10.00 Circuit training  
     
TIJD DINSDAG DOCENT
     
08.00-17.00 Fitness met begeleiding  
     
09.15-10.00 Circuit training  
10.30-11.20 H I I T Interval training Bibi
     
 
                
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
TIJD WOENSDAG ZAAL
     
08.00-17.00 Fitness met begeleiding  
     
09.15-10.00 Circuit training  
09.00-09.50 Senioren fit Bibi
10.00-10.50 Bodyshape Daphne
     
TIJD DONDERDAG ZAAL
     
08.00-17.00 Fitness met begeleiding  
     
09.15-10.00 Circuit training  
10.00-10.50 Pilates Veronique
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
TIJD VRIJDAG DOCENT
     
08.00-17.00 Fitness met begeleiding  
09.15-10.00 Circuittraining  
09.00-09.50 Senioren fit Veronique
09.00-09.50 BBB- Combi Aziz
     
TIJD ZATERDAG ZAAL
     
09.00-14.00 Fitness met begeleiding  
10.00-10.50 Incycling Aziz/Emero
10.00-10.50 Bootcamp     4-12 Bibi
10.00-10.50 Zumba           11-12 en 18-12 Sheila
11.00-11.50 H I T T Aziz/Emero
     
TIJD ZONDAG ZAAL
     
09.00-14.00 Fitness met begeleiding  
     
10.30-11.20 H I T T Interval Training Emero/Aziz
11.30-12.20 Incycling Emero/Aziz
 
 
                  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                                                                                                                   
 
 
 
 
 
 
Nieuwe Corona Maatregelen
05-11-2021
Beste leden,
 
Naar aanleiding van de persconferentie (d.d. 2 nov.) hebben wij de volgende boodschap voor jullie:
 
We worden door de overheid verplicht vanaf zaterdag 6 november te controleren op het coronatoegangsbewijs (CTB) voor sporters van 18 jaar en ouder.
We vragen om jullie begrip m.b.t. deze maatregel.
We zullen op de voorgeschreven manier omgaan met het scannen van de QR-codes.
 
Daarnaast blijven de andere maatregelen zoals algemene hygiëne, handen wassen, desinfecteren, gebruikte materialen schoonmaken en afstand houden waar mogelijk is -gelden.
 
De mondkapjesplicht geldt niet voor plaatsen waar de CTB-plicht geldt en is dus niet van toepassing voor de fitness.
 
Wie zien graag dat jullie blijven sporten en bewegen om zo een gezonde leefstijl te behouden!
 
Het Team van Hara Fit & Fun
Belangrijke mededeling:
28-10-2021
Beste leden,
 
We hebben goed nieuws 
 
We zullen met ingang van vrijdag a.s. 29 okt. voortaan een uur extra geopend zijn. Dat betekent dat we niet om 18:00 uur -maar om 19:00 uur sluiten.
Dit om de mensen die werken tot 17:00 à 18:00 uur ook de gelegenheid te geven om te komen sporten.
Ook op zondagen blijven we een uur langer geopend. Dit betekent dat we niet om 12:00 uur maar om 13:00 uur sluiten.

Aanleiding voor deze wijzigingen is de feedback met betrekking tot de aangepaste openingstijden en overleg binnen het team wat daarmee te doen.
 
We vinden het fijn dat er begrip is voor onze beslissing -en tegelijkertijd begrijpen wij jullie feedback.
 
Onze dank daarvoor !
 
Het Team van Hara Fit & Fun 
 
Pagina: 1 van 12

Ervaringen

Mijn HARA-ervaringen, "Terug van weggeweest"

Ik ben in 2006 met trainen bij Hara Fit & Fun begonnen. Mijn voornaamste doel destijds was af te vallen. Aangezien ik in Zwanenveld woon, leek Hara me een logische keuze omdat het dicht bij mijn huis is. Wat mij meteen opviel, was de leuke en vriendelijke sfeer in de sportschool. De mensen die bij Hara werkten waren zeer behulpzaam en aardig. Ze stonden altijd voor je klaar en ze hadden genoeg expertise in huis om je te kunnen helpen. Er heerste een vriendelijke sfeer ook tussen de sporters onderling. Er werd hard gesport, maar het was ook heel gezellig. Hara was een plek waar ik me meteen thuis voelde.

Nadat ik mijn doel om af te vallen had bereikt, heb ik destijds besloten om me meer te richten op de krachttraining en sterker te worden. Dit heb ik dan ook 6 jaar lang gedaan. Ik was zeer geconcentreerd met krachttraining bezig en ik probeerde zo sterk mogelijk te worden. Ik merkte aan mijzelf, dat ik steeds meer zin kreeg in een nieuwe uitdaging. Mijn doel was om sterker te worden in bankdrukken, squat en deadlift. Toen heb ik besloten om de overstap te maken naar een andere sportschool, die meer gespecialiseerd was in bovenstaande oefeningen.

Ik heb 7 maanden bij die andere sportschool getraind, waar ik toch een aantal dingen heb opgestoken. Wat ik wel merkte was, dat ik me in de andere sportschool niet echt thuis voelde. Dat had absoluut niets te maken met de trainer of mensen, die daar werken. Dit was simpelweg een gevoel. De trainer had meer dan genoeg expertise en de mensen waren aardig. Ik voelde me echter gewoon niet op mijn plek. Ik voelde dat ik mijn motivatie aan het verliezen was en dat ik steeds minder vaak ging sporten. Dit moest ik zien te veranderen.

Kort daarna heb ik besloten om weer terug te gaan naar Hara. Het viel me meteen op, dat mijn motivatie terugkwam en dat ik weer met veel plezier ging trainen. Ik was positief verbaasd over het feit, dat Hara inmiddels nog verder verbeterd was. Er waren nieuwe apparaten aangeschaft, de inrichting zag er anders uit. Er waren ook een aantal nieuwe trainers, die met veel plezier sporters aan het helpen waren hun doelen te bereiken. De sfeer was nog steeds zeer vriendelijk en prettig. Ik heb geleerd hoe belangrijk het is om jezelf ergens thuis te voelen als je gaat sporten. Dit gevoel heb ik weer bij Hara. Dit positieve gevoel helpt mij om beoogde doelen te halen.
 

Aimee

Ervaringen van een vrouw die begeleiding zocht en vond om haar leven ingrijpend te kunnen veranderen.
We zullen Aimee ook in de toekomst in de gelegenheid stellen haar ervaringen met jullie te delen.


Ongelofelijk dat ik het vol hou tot nu toe...

Ik, Aimee, 43 jaar, heb veel overgewicht. Ik heb een BMI (body mass index) van 58.
De body mass index is een meting voor de verhouding van het lichaamsgewicht ten opzichte van de lengte. Voor een vrouw is een gezonde bmi tussen de 19 en 25. Daar wil ik graag naartoe, maar ja, daar moet ik wel wat voor doen.

Ik had mij opgegeven voor het tv-programma Obese. Helaas ben ik daar niet voor geselecteerd. Dus moet ik dit gevecht op een andere manier aangaan. Mijn voornemen is om in 2012 zoveel mogelijk overgewicht kwijt te raken als mogelijk is, op een verantwoorde manier, door veel te sporten en anders, gezonder, te eten. Een beetje op de Obese-manier, maar dan ietsje minder rigoureus. Mijn motivaties zijn dat ik dan alles weer kan doen wat ik wil doen, wat nu niet lukt door mijn overgewicht.

Ik ben gaan zoeken naar sportscholen, en mijn keuze is gevallen op Hara fit & fun. De naam sprak me erg aan, plus het is voor mij dichtbij en het parkeren is gratis (ook niet onbelangrijk in deze steeds duurder wordende tijd).

Bij binnenkomst, eind december 2011, werd ik meteen onder de hoede genomen door Petra, personal trainer in opleiding. Zij is mij gaan begeleiden, en heeft voor mij een persoonlijk sportschema gemaakt, wat elke 4 weken wordt aangepast/veranderd. Petra is enorm goed in het motiveren van mensen. Als ik iets moeilijk vind of bang ben dat ik dat niet kan, dan kijkt ze me lachend aan en zegt: "dat gaan we gewoon doen, en het gaat lukken, let maar op!". Ook wat ik eet en drink bekijken we regelmatig, en Petra geeft dan adviezen wat ik beter of anders kan doen.

Ik sport nu 5 dagen per week bij Hara fit & fun, en doe vooral fitness, met soms een lesje Zumba erbij. Uiteindelijk wil ik ook gaan meedoen met de groepslessen, maar eerst wil ik zoveel afvallen dat ik met de groepslessen geen blessures oploop. En ik had het niet gedacht, maar ook fitness bij Hara vind ik leuk! Vooral om de sfeer, het is zo gezellig en toegankelijk! Geen "strakke pakjes" waar je weggekeken wordt als je niet hetzelfde figuur hebt; er komen allerlei mensen, en die sporten gewoon samen: jong, oud, dik, dun, atleet en bodybuilder. Er is altijd wel iemand, begeleider of sporter, waar ik even een praatje mee kan maken, en geloof me, dat is ZO fijn! Juist hierdoor hou ik het vol, blijf ik komen, ook als ik eigenlijk echt geen zin heb.

Vacatures

Docente Groepslessen (M/V)

Wij zijn voortdurend op zoek naar gemotiveerde docenten groepslessen, die in de ochtend en/of avonduren ons team zouden willen versterken.
Ervaring in het lesgeven is gewenst.

Momenteel zijn er binnen de andere afdelingen van ons sportcentrum geen vacatures.